Over ons


Eigenaar Chris de Jong begon, na 10 jaar werkervaring in een elektrotechnisch bedrijf  te hebben opgedaan, op 24 jarige leeftijd zijn eigen zaak. Het bedrijf dat hij in zijn eentje in een schuurtje begon, groeide uit tot een bloeiend bedrijf dat is gevestigd in een imposant pand in Krimpen aan den IJssel (ZH). Alles leerde hij in de praktijk waardoor er nog maar weinig geheimen zijn voor Chris de Jong en zijn vakkundige team.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in reparaties en revisies van alle typen elektromotoren, generatoren, dynamo's, pompen, start- en trommelmotoren en ventilatoren, waaronder de merken: Stork, Alfa, Zwets, Desmi, Stamford, Leroy-Somer, Delco Remy, Bosch, Leece Neville, Letrica (Iskra), Wilson, Interroll (BDL) en HEWA. Ook voor de aankoop van nieuwe producten kunt u bij ons terecht. Zo zijn wij officieel dealer van de originele, zelf aanzuigende centrifugaalpompen van het merk HEWA. We werken vooral voor klanten in de scheepvaart (binnenvaart) en industrie, in de werkplaats en op locatie.

Als u kiest om zaken te doen met ons bedrijf, kunt u rekenen op specialistische en vakkundige kennis, een snelle afhandeling, goede service, de beste producten, een goede prijs en 24 uur per dag hulp (op locatie, behalve zondag), indien nodig. Ook worden alle producten die in de werkplaats komen uitgebreid getest en verlaten deze pas wanneer ze in perfecte staat verkeren. 

Reparatiebedrijf Christan V.O.F.  |  Van Utrechtweg 100  |  2921 LN Krimpen aan den IJssel  |  0180 55 11 60  |  info@christan.nl